Live wedden op basketbal

Een online weddenschap plaatsen is zo gedaan, maar het is nog zoveel malen spannender om live in te zetten. Bij de bookmakers krijgen alle leden deze mogelijkheid, waaronder op een groot aantal basketbalwedstrijden. Duels uit de Amerikaanse, Spaanse, Braziliaanse, Nederlandse en Griekse competities staan altijd wel in het assortiment. Dagelijks worden er tientallen, al niet honderden verschillende basketbalduels live aangeboden. Bekijk hieronder waarop jij live kan inzetten en wat de voordelen zijn.

Voordelen van live wedden op basketbal

Een live weddenschap plaatsen brengt vele voordelen met zich mee. Er kan bijvoorbeeld geanticipeerd worden op het verloop van het spel. Stel een favoriet komt op een ruime achterstand, dan zal de quotering voor die ploeg bijzonder stijgen. Een weddenschap op de underdog kan in ene niet zo’n slecht idee zijn, bijvoorbeeld wanneer jij uitsluitend op een bepaald kwart inzet. Maar het fijnste van alles is dat de quoteringen dus hoger zijn en er gebruik kan worden gemaakt van een live stream. Zo volg jij de wedstrijd op zijn best en kan er gelijkertijd ook nog ingezet worden. Live wedden op basketbal is ook mogelijk om de smartphone en tablet.

Inzetmogelijkheden bij basketbal

De weddenschap op de winnaar van een duel is het makkelijkste, maar kan bij live wedden ook de meest winstgevende zijn. Zet in op het juiste moment, bij een achterstand van een bepaalde ploeg kan de potentiële winst namelijk stukken hoger zijn. Maar ook het wedden op een kwart, een helft of het aantal punten is natuurlijk erg leuk. Het is zelfs mogelijk om te wedden op het aantal gescoorde punten van één speler, dan kijk je in ene heel anders tegen een wedstrijd aan. Maar je hebt ook nog de handicap weddenschappen, waarbij jij een ploeg een virtuele voorsprong geeft om zo voor een hogere quotering te zorgen.