Live wedden op tennis

Er kan online op tientallen sporten worden ingezet bij de online bookmakers, waaronder natuurlijk het zeer populaire tennis. Deze balsport kent een lang seizoen, waarin de spelers over de gehele wereld zijn wedstrijden spelen. Hierdoor kan jij bijna dagelijks wel een inzet plaatsen op één van de tenniswedstrijden. In Nederland is tennis de tweede sport, na voetbal natuurlijk. Jij wist waarschijnlijk allang dat er gewed kan worden op tennis, maar wist jij ook dat jij daarop kan live wedden?

Live Wedden

Bijna alle tenniswedstrijden kennen een ruim assortiment aan inzetmogelijkheden. Wel geldt, hoe groter het toernooi, des te meer mogelijkheden. Er kan ingezet worden op de winnaar van een wedstrijd, set of leg, het aantal punten, de exacte score en zelfs op slechts één punt. Een groot voordeel van live wedden is dat er gedurende de wedstrijd nog ingezet kan worden, waardoor jij kan profiteren van het scoreverloop. Mocht de favoriet op een achterstand komen of niet lekker in zijn vel zitten, dan kan jij daarop een inzet bepalen. Daarnaast worden er regelmatig live streams aangeboden, wat betekend dat jij kosteloos en rechtstreeks het duel kan volgen op de computer, smartphone of tablet. Daarnaast zijn de quoteringen vaak wat hoger en is het allemaal gewoonweg een stuk spannender.

Smartphone

Steeds meer wedders kiezen ervoor om in te zetten op de smartphone. Hierdoor kan er namelijk altijd en overal worden gewed. Daarnaast kan jij sneller switchen tussen de tenniswedstrijden en eerder toeslaan bij een hoge quotering. Sommige online bookmakers bieden ook speciale extra bonussen aan voor mobiele wedders. Het is ook mogelijk om geld te storten via de mobiele telefoon en vanzelfsprekend ook om uitbetalingen aan te vragen.