Live wedden op voetbal

Een van de meest populaire sporten om op te wedden is voetbal. Deze sport is wereldwijd bekend en er gaan vele miljarden euro’s in om. Als wedder kan jij dankzij de online bookmakers een weddenschap afsluiten om voetbalwedstrijden van de over de gehele wereld. Of je nu een inzet wilt plaatsen op een ploeg uit Australië, Zuid-Afrika of gewoon onze eigen Eredivisie, het is mogelijk. Tegenwoordig kan er zelfs live gewed worden op sportwedstrijden, waaronder duizenden voetbalduels per week. Hieronder lees jij meer over dit geweldige fenomeen:

Waarom live wedden op voetbal?

Een voetbalwedstrijd duurt negentig minuten en in die tijd kan er van alles gebeuren. Misschien komt de favoriet op een onverwachte achterstand, krijgt een sterspeler een rode kaart of heb jij het gevoel dat er spoedig gescoord zal gaan worden. Aan deze feiten zal je niets hebben bij een pre-match weddenschap, maar bij live wedden kan het een enorm verschil maken. Door live te wedden kan jij inspelen op de gebeurtenissen in het veld en daarmee een betere weddenschap plaatsen. En in veel gevallen zijn de quoteringen net ietsje beter, wat natuurlijk een prachtig bijkomend voordeel is.

Inzetmogelijkheden bij live wedden

Er staan voor de live wedders vele inzetmogelijkheden klaar, met name bij voetbalduels. Er kan ingezet worden op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, corners, gele/rode kaarten, gebeurtenissen in een bepaald tijdsbestek, exacte uitslag, eindstand van de eerste helft, doelpuntenmakers en ga zo nog maar even door. Hoe belangrijker een duel, des te meer inzetmogelijkheden. Zeker de wedstrijden in de grotere voetbalcompetities worden zeer ruim aangeboden, waaronder de Champions League, Premier League, Bundesliga en het WK en EK.

Live Streams

Sommige online bookmakers geven de wedders ook de mogelijkheid om gebruik te maken van live streams. Dit zijn rechtstreekse beelden van de wedstrijd, dit is gratis wanneer jij een inzet hebt geplaatst op de desbetreffende wedstrijd. Hierdoor kan jij dus kosteloos genieten van de mooiste sportduels.